Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon a anunțat că Seth ”Freakin” Rollins va lucra la WrestleMania 38

În timpul RAW-ului de seara trecută, WWE a difuzat imagini cu vizita lui Seth ”Freakin” Rollins la sediul companiei din Stamford, CT, ieri dimineață. Rollins a intrat în biroul lui Vince McMahon și a întrebat dacă va fi amendat, suspendat, interzis din brand-ul roșu sau concediat. Vince a spus că nu i-a cerut lui Seth să vină în biroul lui pentru a-l concedia și a fost surprins că acesta nu a câștigat ”un bilet către WrestleMania 38”.

McMahon a adăugat că în loc să facă atâta tevatură, ”Freakin” Rollins ar fi trebuit să întrebe dacă ediția WrestleMania de anul acesta este diferită față de toate celelalte și dacă el va participa la ea.

Vince a menționat că Seth va avea ”propriul său Main Event” în cadrul Mania 38. Șeful nu a dezvăluit oponentul lui Rollins pentru evenimentul respectiv, și nici nu o va face până când el nu va intra în ring.

Acest lucru confirmă raportul anterior a lui Dave Meltzer, care a spus că oficialii vor amâna revenirea lui Cody Rhodes la WWE TV până în zilele PPV-ului WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages