Sustineti InRing.Ro
WWE

Viitorul lui Triple H în WWE este pus sub semnul întrebării

PWInsider raportează că Lisette Pineda, care a lucrat ca Manager al Strategiei și Dezvoltării Talentelor Globale în WWE, a fost lăsată să plece din companie. Raportul menționează că Pineda era extrem de apropiată de Paul ”Triple H” Levesque, fiind caracterizată drept ”asistenta exclusivă de top” a acestuia. Plecarea ei a stârnit acum și mai multe discuții despre viitorul lui Triple H în WWE.

PWInsider mai spune că unele persoane din companie sunt de părere că probabil a fost o chestiune de timp până când plecarea ei să fie acceptată, deoarece Paul Levesque încă nu s-a întors la lucru full-time datorită problemelor cardiace pe care le are și, fără el în companie, rolul lui Pineda era în cel mai bun caz limitat.

Interesant este că există discuții între unii oameni din companie care se întreabă dacă HHH va mai reveni vreodată acolo iar persoanele care comunicau constant cu el nu au mai făcut-o de ceva timp. De asemenea, s-a spus că nu există niciun indiciu că Triple H va reveni și își va relua atribuțiile pe care le-a avut până în septembrie 2021.

Plecarea lui Pineda este văzută ca un semn că va mai trece cel puțin ceva timp până când Paul Levesque va reveni în companie. În plus, Dave Meltzer a spus în această săptămână la Wrestling Observer Radio că problemele de sănătate ale lui HHH îl împiedică să lupte din nou, ceea ce înseamnă că ele par mai grave decât s-a crezut anterior. În luna septembrie a anului trecut, oficialii au declarat că Triple H a suferit un ”eveniment cardiac”, dar nu au fost oferite alte detalii.

Într-o altă ordine de idei, Ric Flair a fost întrebat de Mark Madden dacă crede că Triple H a plecat din WWE. Puteți afla răspunsul Hall of Famer-ului la această întrebare AICI.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages