Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Viitorul lui Cesaro în Pro Wrestling este încă incert

Cesaro este în continuare unul dintre cei mai buni Free Agents din Pro Wrestling, după ce a plecat din WWE la începutul acestui an, cele două părți discutând despre un nou contract, dar nu s-a putut ajunge la un acord asupra ofertei.

Fostul superstar WWE a depus anterior drepturile pentru noul său ring-name, ”Claudio CSRO”. Cu toate că mai multe promoții independente au încercat să-l contracteze, nimeni nu a reușit să ajungă la o înțelegere pentru primul lui meci sau apariție după ce a plecat din compania lui Vince McMahon.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Cesaro a luat o pauză din motive familiale, având un copil mic. Deși președintele AEW, Tony Khan, l-a complimentat pe Cesaro, nu se știe încă dacă All Elite Wrestling i-a făcut o ofertă.

Meltzer a precizat: „Având în vedere unele dintre noile contracte pe care WWE le-a oferit, se crede că un tip precum Cesaro, în vârstă de 40 de ani, va reveni în compania lui Vince McMahon pentru că se simte confortabil acolo, chiar dacă recunoaște că nu va fi niciodată folosit drept superstar de top, însă nu se știe nimic concret despre acest lucru.”

Dave a menționat că singurul lucru pe care îl știe este că Cesaro a discutat cu Conrad Thompson pentru a participa la Starrcast luna viitoare. Potrivit apropiaților lui Cesaro, acesta s-a gândit cel puțin la alte proiecte pe care nu ar avea voie să le facă dacă s-ar întoarce în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages