Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

VIDEO: Trailer nou pentru WWE2K22

Fanii WWE și cei pasionați de jocuri video au căutat în mediul online detalii despre viitorul WWE2K22. A trecut destul de mult timp de la ultimul joc WWE lansat. Feedback-ul negativ și numeroasele erori de la WWE2K20 a făcut ca echipa WWEGames și 2K să sisteze franciza pentru a lucra la îmbunătățiri. Până acum informațiile despre acest subiect au fost puține. De asemenea, cover-ul pentru noul joc video a fost dezvăluit la începutul acestei săptămâni.

Astăzi, contul de Twitter WWEonFox a anunțat data de lansare și alte feature-uri ale mult așteptatului WWE2K22. Gameplay-ul jocului a fost refăcut. Jucătorii pot fi creativi, făcându-și propriul wrestler. Sunt incluse și noi moduri de joc precum MyGM.

După cum putem observa din tweet-ul de mai jos, jocul va fi lansat pe 11 martie. Mai multe informații au fost oferite de contul oficial WWEGames. Bine-cunoscutul streamer TimTheTatMan a vizitat platourile de creație, unde mai multe superstaruri WWE s-au comportat de parcă ar fi produs jocul.

Așa cum putem vedea în videoclip, Bianca Belair, Roman Reigns și Drew McIntyre au luat parte la procesul de creare a jocului. În plus, The Undertaker este și el zărit în noul trailer al jocului.

2K a avut o relație tensionată cu WWE de-a lungul anilor. Aceasta ar putea fi ultima lor șansă de a pune totul la punct. Fanii mai acordă foarte puțină încredere seriei WWE2K. Un joc îmbunătățit ar putea menține colaborarea WWE cu 2K.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages