WWEWWE PPV

VIDEO: Totul este pregătit pentru WrestleMania 37!

Toate pregătirile au fost finalizate și s-au făcut toate testele înainte de marele Pay-Per-View din această seară, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 37.

WWE a lansat videoclipul anual cu „dezvăluirea șcenei” pentru a le oferi fanilor o scurtă privire de ansamblu ieșind în evidență șcena, efectele pirotehnice și ring-ul. De asemenea, WWE a testat drone care vor contribui la unele dintre intrările superstarurilor.

Dacă totul merge bine, unele dintre superstarurile de top precum Sasha Banks, Bianca Belair, ”The Fiend” și alții vor avea drone care le vor pune numele pe cer. Verificarea dronelor s-a realizat astăzi, chiar în afara stadionului Raymond James.

De asemenea, WWE așteaptă undeva între 25.000 și 30.000 de fani pentru fiecare seară a evenimentului, astfel încât show-ul va beneficia de o reacție reală a publicului prezent în acest weekend.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !