AEWAEW PPVAlumniWWE

VIDEO: Ruby Soho, indică când va debuta în AEW

Ruby Soho (fosta divă din WWE Ruby Riott), a postat un nou videoclip pe contul ei de Twitter, în care putem observa mai multe easter egg-uri.

În clipul de mai jos, Soho se află în New York și se aude sirenele unei mașini de poliție în timp ce ea pictează cu un spray ”❤️ Less” pe un perete. Un lucru similar s-a întâmplat cu ea înainte de a semna cu WWE.

Într-o altă șcenă, ea se deplasează pe lângă un perete pe care este pictat cu spray „The Riot is over”, ceea ce reprezintă un callback evident pentru zilele în care se afla în WWE. Apoi, Soho poate fi văzută cântând la o chitară invizibilă înainte de a merge la un paznic care o verifică înainte de a intra într-un bar.

Soho i-a înmânat în mod eronat paznicului vechiul ei act de identitate cu numele „Heidi Lovelace” și apoi l-a dat pe cel cu noul său nume „Ruby Soho”. Șcena finală este cea în care Soho părăsește barul și se plimbă pe străzile orașului New York, în timp ce piesa ei „Ruby Soho” de la Rancid, se aude pe fundal.

La sfârșitul videoclipului, apare cuvântul „Destinație: _ _ _ _ _ _ _”

Dacă planul este ca Soho să apară la Pay-Per-View-ul AEW All Out din această duminică, atunci „Destinația: Chicago” s-ar potrivi în locul spațiului liber lăsat în finalul videoclipului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !