WWE

VIDEO: Roman Reigns a ținut un babyface promo, le-a spus fanilor să nu-l distribuie în mediul online

Roman Reigns a avut o rugăminte specială către fani în timpul promo-ului său de la cel mai recent house-show ”Saturday Night Main Event” din Erie, Pennsylvania.

Seara trecută, Reigns și-a pus titlul WWE Universal în joc împotriva lui Drew McIntyre în cadrul Live Event-ului ”Saturday Night Main Event”. ”Tribal Cheif” a obținut o victorie importantă în fața lui McIntyre, iar după meci a ținut un promo aparte în stilul unui babyface. Se pare că, Roman le-a cerut fanilor să nu publice promo-ul respectiv pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, publicul nu i-a respectat dorința.

Vă reamintim că, Campionul WWE & Universal, Roman Reigns, este în prezent cel mai dominant superstar din compania lui Vince McMahon. Acesta l-a învins recent pe Brock Lesnar în Main Event-ul celei de-a doua seri a WrestleMania 38, pentru a deveni dublu Campion Mondial.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !