WWEWWE SmackDown

VIDEO: John Cena, a fost prezent la SmackDown-ul din Madison Square Garden după ce transmisiunea show-ului s-a încheiat

Se pare că John Cena, a avut o apariție la SmackDown-ul de seara trecută în Madison Square Garden după ce show-ul și-a încheiat transmisia live.

Inițial, Cena fusese promovat la nivel local pentru Super-SmackDown-ul din această săptămână ca să facă echipă cu The Street Profits vs. The Bloodine într-un meci de tipul Six-Man Tag Team.

Cu toate acestea, când The Street Profits au lucrat la TV într-un meci pentru titlurile Tag Team împotriva The Usos, fanii erau confuzi cu privire la prezența lui Cena.

Într-un final, John Cena, a apărut după ce show-ul TV s-a terminat. După cum putem vedea mai jos, în scurtele clipuri oferite de Nick Lombardi de la Sportskeeda Wrestling, Cena a lucrat alături de Rey și Dominik Mysterio contra The Bloodline.

Așa cum era de așteptat, Cena și The Mysterios, au câștigat meciul împotriva lui Roman Reigns și The Usos, lucru pe care WWE l-a mai făcut până la meciul lui Cena cu Reigns din cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam de luna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !