WWEWWE PPVWWE RAW

VIDEO: Imagini din backstage cu revenirea lui Cody Rhodes la WrestleMania 38

WWE le-a oferit fanilor un moment special cu revenirea lui Cody Rhodes în prima seară a WrestleMania 38, unde l-a învins pe Seth ”Freakin” Rollins. Oficialii au făcut public un videoclip din backstage cu Rhodes până la intrarea sa către ring și apoi după meci.

După cum putem vedea, Cody a așteptat după-amiază în autobuz, iar Brandi îi era alături. Apoi s-a urcat într-o mașinuță de golf cu directorul WWE, Bruce Prichard înainte de a merge la locul de unde și-a făcut intrarea.

Rhodes a primit un pop masiv când i-a început melodia de intrare și fanii au intensificat scandările odată cu apariția sa. Vă reamintim că, Cody a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE, care îl face să rămână interpret full-time în continuare. Rhodes va indica clar intențiile revenirii sale în compania lui Vince McMahon la RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !