Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

VIDEO: Cum va arăta noua arenă pentru show-urile săptămânale din WWE NXT?

În timpul SmackDown-ului de săptămâna trecută, a fost difuzat un teaser care indică cum ar putea arăta arena pentru show-urile săptămânale ale noului brand NXT.

În promo-ul de mai jos, putem observa secvențe scurte cu o arenă care este probabil Performance Center renovat complet. Așa cum putem vedea, se pare că au fost adăugate mai multe locuri. Având în vedere cât de mică este clădirea, probabil a fost nevoie să se dărâme zidul care separa zona principală de sala de sport. Dacă într-adevăr așa este, atunci fanii care urmăresc show-ul de acasă ar putea avea un alt vibe.

Una dintre criticile despre NXT la Performance Center a fost că locul parte atât de mic privit de la TV. De asemenea, Vince McMahon și alți oficiali din companie au considerat că show-ul era prea întunecat dar, totul se va schimba odată ce acesta va fi transmis din nou live începând cu 14 septembrie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages