Sustineti InRing.Ro
WWE

VIDEO: Bray Wyatt s-a antrenat alături de un fost campion pentru presupusa revenire în WWE

Revenirea lui Bray Wyatt în ring-ul WWE după 18 luni de pauză pare a fi un secret bine păstrat în acest moment. În ciuda acestui fapt, de la teaser-ul ”White Rabbit” până la zvonurile din backstage, toate semnele arată că ”The Eater of Worlds” se va întoarce în companie după concedierea sa de anul trecut care a șocat fanii Pro Wrestling-ului. Așa cum putem observa în videoclipul de mai jos, Wyatt s-a antrenat alături de un fost campion mondial din box la categoria Welterweight.

Dintre toate concedierile pe care WWE le-a făcut în 2020 și 2021, nu a existat un nume mai important trecut pe listă decât cel al lui Bray. Fostul campion Universal ar fi avut o relație controversată cu Vince McMahon, conform spuselor lui Matt Hardy, dar acum că Vince s-a retras, există o posibilitate foarte mare ca Bray Wyatt să revină în wrestling.

După ce a fost eliberat din WWE, Wyatt nu a mai lucrat în ring-ul altor promoții, ultimul său meci fiind la WrestleMania 37 în aprilie 2021, acum aproape 1 an și 6 luni.

Așa cum am menționat mai sus, într-un videoclip postat de ESNews pe YouTube, Bray este văzut antrenându-se alături de fostul campion mondial din box la categoria Welterweight Keith Thurman înainte de presupusa sa revenire în WWE. Pe parcursul videoclipului, putem observa că fostul campion WWE se află într-o formă fizică bună, în timp ce zvonurile privind întoarcerea sa continuă să se amplifice.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages