Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vești proaste despre push-ul lui Azeez în WWE

WWE a organizat un meci între giganți la RAW-ul din această săptămână. Comandantul Azeez l-a înfruntat pe Omos într-o luptă scurtă care nu i-a adus niciun beneficiu. Apollo Crews a distras atenția, Omos profitând de situație. Cele întâmplate nu sunt de bun augur pentru Azeez.

Omos este prezentat ca un gigant de neoprit. WWE îi rezervă frecvent meciuri de tipul Handicap doar pentru ca el să domine complet. Oficialii văd mult potențial la ”The Monster of a Man”.

Dave Meltzer a vorbit despre viitorul comandantului Azeez pe parcursul celui mai recent episod al Wrestling Observer Radio. Oficialii nu prea prezintă interes să-l țină aproape de un loc în top. S-au rezumat doar la o confruntare între doi giganți.

”WWE l-a distrus pe Azeez. De îndată ce oficialii au început să-i acorde push lui Omos, Azeez nu prea mai contează, eficiența lui s-a terminat pentru că exista o balanță iar compania a ales uriașul pe care și-l dorește, care este mai bun dintre cei doi. Azeez nu va mai primi deloc niciun fel de push.”

S-a crezut că WWE se îndreaptă spre un Andre the Giant Memorial Battle Royal. Într-adevăr acest lucru s-ar putea întâmpla, dar este clar că Azeez nu va ieși victorios. Omos este gigantul preferat al oficialilor.

Timpul ne va arăta cum evoluează push-ul lui Omos. WWE nu îndrăgește nimic mai mult decât un superstar masiv, care primește un pop mare din partea fanilor. Omos ar putea fi acel superstar din companie de care oficialii să aibă grijă în perioada WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages