WWEWWE PPV

Vânzările inițiale de bilete pentru WrestleMania 38 sunt mai mici de cât se aștepta

WWE a început să vândă bilete pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 38 săptămâna trecută, dar, după cum raportează Dave Meltzer în cadrul Wrestling Observer Radio, vânzările nu sunt cele pe care le așteptau oficialii.

Fanii decid dacă WWE poate avea sau nu sold-out în ambele seri ale evenimentului și, dacă compania dorește să se apropie de acest lucru, ar putea fi nevoită să scadă prețul biletelor. Meltzer, a menționat că prețurile biletelor au fost mari, însă WWE a început deja să le scadă pentru unele secțiuni. Iată ce a mai spus Dave, referitor la acest subiect:

„Nu știu câte bilete s-au vândut pentru Mania, dar, oricum sunt foarte, foarte departe de sold-out. Nu mă așteptam să se întâmple asta așa de repede. Prima dată când WWE a mers la AT&T Stadium, de fapt, nu s-au vândut decât după o săptămână și asta doar pentru o seară a show-ului…Știu că numărul vânzărilor a fost mai mic decât se așteptau oficialii. Este amuzant pentru că atunci când am vorbit cu sursele companiei acum câteva săptămâni, mi-au spus că, deoarece vor fi două seri a evenimentului, prețul biletelor va fi mai accesibil. Nu s-a întâmplat asta și poate că oficialii au făcut o greșeală. Adică prețul este foarte mare, suficient de mare încât să ”sperie” oamenii. Există un anumit lucru pentru care poți cere mai mulți bani la WrestleMania decât la orice alt PPV, dar există totuși o limită, să fim serioși. Mai știu că prețul unor bilete a fost deja redus. Poate că este vorba despre segmentul acelor prețuri super mari, ideea fiind că oamenii care își doresc cu adevărat bilete vor plăti acele prețuri într-un număr mare și abia apoi vor începe scăderea lor. Deci, poate așa se explică totul…”

Este posibil ca la Mania 38, ”cap de afiș” să fie rematch-ul dintre Campionul Universal Roman Reigns vs. Brock Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !