Sustineti InRing.Ro
WWE

Valerie Loureda insistă asupra unui meci cu Ronda Rousey în WWE

Fosta luptătoare Bellator MMA, Valerie Loureda, s-a retras recent din artele marțiale mixte pentru a-și urma visul unei cariere în Pro Wrestling. Loureda a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE, urmând să se mute din Miami în Orlando pentru a se prezenta la Performance Center pe 19 iulie.

În timpul unui interviu pentru TMZ Sports, Valerie a fost întrebată de potențialele sale adversare în WWE iar ea a menționat-o pe Ronda Rousey, deoarece ambele au un trecut în MMA.

„Categoric, Ronda. Acesta este obiectivul pe care îl voi îndeplini într-o zi. Nu m-am uitat la MMA în viața mea și, din întâmplare, Ronda lupta atunci când s-a întâmplat să mă uit, iar eu am văzut o femeie frumoasă luptând într-o cușcă…și mi s-a făcut pielea de găina. Mi-am spus: Nana, dacă ea face asta, pot să o fac și eu.” Datorită ei mi s-a aprins acel foc și acea pasiune din mine pentru a-mi începe călătoria în artele marțiale. Amândouă suntem luptătoare MMA și vom face un show grozav. Pot să vă promit asta.”

La Pay-Per-View-ul Money in the Bank de seara trecută, Rousey și-a păstrat titlul feminin din SmackDown împotriva Nataliei, dar apoi l-a pierdut după ce Liv Morgan a făcut cash-in. De asemenea, Ronda va lucra într-un meci de top în cadrul evenimentului SummerSlam pe 30 iulie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages