Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Următorul feud al lui Big E, a fost dezvăluit

Episodul RAW-ului din această săptămână s-a încheiat cu un meci de tipul Steel Cage pentru titlul WWE între Big E și Bobby Lashley. Big E, și-a păstrat centura după ce a făcut pin-ul pe Lashley în urma unui ”Big Ending” executat de pe corzile ring-ului.

După meci, Drew McIntyre, a venit pe rampă ținând sabia în mână și privindu-l pe Big E. Acest lucru indică clar care va fi următorul feud al proaspătului campion WWE.

În ceea ce îl privește pe Bobby Lashley, după cum procedează Vince McMahon, superstarurile de top ale companiei sunt de obicei absente înainte de a fi mutate într-un alt brand, deoarece ideea este ca fanii să uite înfrângerile recente ale acestora, având un nou început într-un alt brand. Se pare că Lashley, poate fi mutat la SmackDown după Draft-ul de pe 1 octombrie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages