Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Următorul adversar al lui Roman Reigns a fost dezvăluit după RAW-ul din această săptămână

Mulți fani au fost surprinși când Roman Reigns și-a păstrat titlul Undisputed WWE Universal în fața lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle din Marea Britanie, deoarece majoritatea au crezut că Reigns va pierde centurile.

Se pare că, Kevin Owens va fi următorul adversar al lui ”Tribal Cheif”, pentru că Owens l-a menționat în timpul promo-ului său de la RAW-ul din această săptămână. De asemenea, pe parcursul unui promo la RAW Talk, KO a mai spus că a avut mai mult succes în primii ani ai carierei sale, iar în ultimul timp simte că a trecut multă vreme de când nu a mai fost campion. El și-a îndreptat apoi atenția către Roman.

„Obiectivul meu este același de acum câteva săptămâni. Vreau să fiu campion WWE. Sunt multe titluri pe care le țintesc. Vreau să le câștig pe toate. Corectează-mă dacă greșesc, dar de obicei nu stai în RAW, ci în SmackDown. O să fii la Smack săptămâna asta? Dacă îl vezi pe Roman Reigns, îmi faci o favoare? Poți să-i amintești că îmi este dator? Apreciez asta.”

După cum am relatat anterior, Reigns nu este programat să lucreze la PPV-ul WWE Extreme Rules pe 8 octombrie, așa că acest meci va avea loc la Survivor Series sau Crown Jewel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages