Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Următorul adversar al Campionului WWE Brock Lesnar a fost confirmat

Dave Meltzer, a confirmat pentru site-ul WrestlingObserver că următorul adversar al Campionului WWE Brock Lesnar va fi Bobby Lashley. Meltzer, a remarcat că, în seara Pay-Per-View-ului WWE Day 1, acesta a fost planul și motivul pentru care Lesnar a luat parte la meciul Fatal 5-Way, constrâns de situația în care se află Roman Reigns datorită virusului Covid-19. Booking-ul meciului a cerut ca ”The Beast” să domine pe toată lumea, cu excepția lui Lashley. Singurul om care nu a primit F5 de la Brock a fost Lashley, iar Bobby l-a prins în Hurt Lock, dar manevra a fost protejată, fiind întreruptă de Big E. După meci, Bobby Lashley s-a uitat la Brock Lesnar în timp ce se întorcea în backstage.

Acesta va fi primul meci individual dintre Lashley și Lesnar. Bobby, și-a dorit acest lucru de mai mulți ani, însă oficialii nu au mers niciodată în această direcție pentru că au crezut că nu este momentul potrivit iar Brock a lucrat cu alte superstaruri.

Meltzer, a mai spus că Reigns este încă programat să continue feud-ul cu Brock, în ciuda faptului că la WWE Day 1 a fost ”împiedicat” de testul pozitiv pentru Covid-19.

Nu se știe când va avea loc meciul dintre Brock Lesnar și Bobby Lashley, dar acesta ar avea sens în timpul PPV-ului Royal Rumble. După respectivul eveniment, Lesnar își poate capta atenția înapoi pe ”Tribal Cheif” pentru feud-ul lor la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages