Sustineti InRing.Ro
WWE

Update major despre revenirea lui Brock Lesnar în WWE

Se pare că există posibilitatea ca Brock Lesnar să revină în WWE. Fightful Select raportează că Lesnar și WWE sunt în discuții, iar gazda podcast-ului Mat Men Pro Wrestling, Andrew Zarian, a spus pe Twitter că întoarcerea lui „The Beast” va avea loc în curând.

Zarian a menționat pe Twitter că oficialii au vrut inițial să încheie un acord pentru a-l avea pe Lesnar la SummerSlam în acest an, dar au ajuns să-l pună pe John Cena în Main Event.

Dave Meltzer a raportat recent pentru Wrestling Observer Newsletter că un meci între Bobby Lashley vs. Brock Lesnar nu era în plan pentru SummerSlam. De asemenea, așa cum am spus cu puțin timp în urma, nu există marfă nouă produsă pentru Lesnar, însă conform ultimelor rapoarte, se pare că el s-ar putea întoarce curând.

În acest moment, Fightful Select relatează că WWE și Brock sunt în discuții. Ca întotdeauna, când vine vorba de WWE, lucrurile se pot schimba oricând. WWE are o vară încărcată cu reveniri precum Becky Lynch, John Cena, Edge, Lesnar, The Rock și Bella Twins.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages