WWEWWE PPV

Update major despre revenirea lui Becky Lynch în WWE

Fosta campioană feminină din RAW, respectiv, SmackDown, Becky Lynch, se pregătește să revină în WWE. PWInsider raportează că Lynch a fost văzută antrenându-se la Performance Center săptămâna aceasta pentru a se întoarce în ring. Luna trecută am raportat că, Becky se antrenează într-o sală privată și pare să fie în cea mai bună formă a vieții sale.

Lynch a stat departe de acțiune după ce a anunțat că este însărcinată în aprilie anul trecut. Întrucât trebuia să lipsească din ring, ea a renunțat la titlul feminin din RAW și i l-a oferit lui Asuka, care la acea vreme era Mrs. Money in the Bank. Becky a născut în luna decembrie a anului trecut.

Au mai rămas aproximativ două luni până la SummerSlam iar build-upul pentru acest eveniment va începe în câteva săptămâni. Deoarece Pay-Per-View-ul respectiv este considerat unul de calibrul WrestleMania, mai multe nume importante ar trebui să fie prezente, astfel încât să ajute la un rating cât mai bun.

Becky Lynch este una dintre cele mai mari atracții ale companiei din ultimul deceniu și una dintre cele mai importante dive din istoria WWE, deci apariția ei la SummerSlam va oferi un impuls absolut necesar.

Nu se știe când va reveni Lynch la WWE TV, dar se presupune că întoarcerea ei va fi amânată până luna viitoare, când fanii vor avea voie la show-uri. Primul show la care vor participa fanii va fi SmackDown-ul din 16 iunie, unde este așteptat John Cena pentru a-și începe feud-ul care va culmina cu un meci la SummerSlam. Edge este, de asemenea, promovat pentru show-ul respectiv.

Pentru cei care se întreabă, se pare că meciul dintre Lynch vs. Ronda Rousey este în prezent amânat după ce Rousey a anunțat că este însărcinată cu câteva săptămâni în urma.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !