Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Update major despre posibila revenire a lui Bray Wyatt în WWE

Cel mai recent update cu privire la posibila revenire a lui Bray Wyatt în WWE este menit să le aducă fanilor zâmbetul pe buze. Vă reamintim că Wyatt a fost concediat din WWE în iulie anul trecut. Acesta a fost unul dintre cei mai populari wrestleri din companie, iar concedierea sa a fost o ”surpriză neașteptată” pentru Universul WWE.

Așa cum știm, în urma demisionării lui Vince McMahon, Paul ”Triple H” Levesque are acum funcția de șef al echipei creative. Încă de când ”The Game” a preluat conducerea, fanii au sperat la o posibilă revenire a lui Bray.

Conform lui Sean Ross Sapp de la Fightful, persoanele influente din WWE sunt de părere că au șanse mari să-l readucă pe Wyatt în companie. Potrivit tweet-ului transmis de Sean Ross Sapp, Fightful Select va oferi mai multe detalii despre situația lui Bray în cursul zilei de mâine.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages