WWEWWE SmackDown

Update despre storyline-ul lui Brock Lesnar la WWE TV

După cum știm deja, Brock Lesnar, a fost suspendat pe termen nelimitat de către WWE. La SmackDown-ul de seara trecută, în timpul unui segment din biroul său, Adam Pearce, a decis ca Lesnar să fie amendat cu 1.000.000 de dolari pe lângă suspendarea pe care a primit-o acum o săptămână.

Nu se știe când va reveni ”The Beast” la WWE TV, dar se zvonește că acest lucru s-ar putea întâmpla la începutul anului 2022 pentru a-și continua feud-ul cu Campionul Universal Roman Reigns, poate după o intrare surpriză în meciul Royal Rumble.

După ce a revenit la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam acum aproape 3 luni, s-a raportat faptul că, Brock Lesnar a semnat un nou contract care va expira la începutul anului 2023, având cel puțin 8 meciuri pe an, cu posibilitatea ca acordul să poată fi schimbat oricând. De când s-a întors în ring-ul WWE, Brock, a lucrat un singur meci pierzând împotriva lui Reigns la Crown Jewel în Arabia Saudită, acum câteva zile.

În plus, tensiunile disputei dintre Paul Heyman, Lesnar și Roman au continuat la SmackDown-ul din această săptămână într-un segment în backstage. Heyman, s-a surprins de unul singur când a adus în discuție potențiala distrugere a lui ”The Beast” încercând să se scoată, menționând insistent că nu a vorbit cu Brock.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !