Sustineti InRing.Ro
WWE

Update despre statutul lui Samoa Joe în WWE

Pe măsură ce brand-ul WWE NXT începe să se detașeze de folosirea talentelor mai în vârstă și să se concentreze mai mult pe formarea de noi superstaruri, au apărut întrebări cu privire la locul unde va activa Samoa Joe.

Joe, a fost concediat de WWE pe 15 aprilie 2021, dar apoi a fost adus înapoi două luni mai târziu, deoarece Triple H era nemulțumit de această decizie. Inițial, Joe a revenit într-un rol de executor, dar s-a întors rapid la cel de superstar, câștigând titlul NXT la TakeOver 36 după un meci cu Karrion Kross. Samoa, a renunțat la centura în septembrie din cauza unei accidentări neprevăzute și nu a mai fost văzut la WWE TV de atunci.

În septembrie, Bryan Alvarez, a raportat că persoanele din companie credeau că accidentarea lui Joe este work. Meltzer, a menționat că Joe a fost re-angajat în primul rând pentru un rol non-wrestling.

După cum putem observa în fotografia de mai jos, Samoa Joe, a fost la recentele probe NXT desfășurate în Performance Center, așa că se pare că va lucra alături de ceilalți antrenori. Joe, nu și-a anunțat niciodată retragerea, exprimându-și interesul să lupte din nou, așa că ”ușa îi este mereu deschisă” dacă va dori să facă acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages