WWE SmackDown

Update despre statutul lui Sami Zayn în WWE

Sami Zayn, va trebui să ia o decizie cu privire la viitorul său, deoarece contractul cu WWE urmează să-i expire în 2022. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Kevin Owens, care a re-semnat un acord pe 3 ani, fiind acum unul dintre cei mai bine plătiți wrestleri din companie.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, probabil, Zayn a re-semnat, așa cum se aude prin vestiar, dar acest lucru nu a fost încă confirmat.

Meltzer, spune: „Au existat discuții în vestiar cum că Sami Zayn (Rami Sebei, în vărstă de 37 de ani) a re-semnat, dar sursele WWE nu au confirmat încă acest lucru.”

Inițial, Sami, a semnat cu WWE în 2013 și, până acum, în run-ul său pentru companie, a fost o dată campion NXT și de două ori campion Intercontinental. El a primit recent un meci pentru titlul Universal, însă a fost învins rapid de campionul Roman Reigns. De asemenea, Zayn, a avut segmente cu Brock Lesnar la SmackDown în ultimele săptămâni

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !