Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Update despre statutul lui Keith Lee în WWE

Keith Lee nu a mai apărut la WWE TV de mai bine de o lună și au existat multe speculații cu privire la motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Fightful Select raportează că Lee nu este inclus în planurile creative ale WWE în acest moment. Cu toate acestea, nu are o situație asemănătoare cu cea a lui Aleister Black, care nu este folosit deloc.

S-a menționat că Keith Lee a fost scos din acțiune în luna februarie din motive medicale. Fightful Select relatează că oficialii nu i-au dat încă acordul să revină, dar el a fost supus unor teste pe perioada absenței. Surse din companie au declarat presei că Keith Lee încearcă din plin să primească „undă verde” de la staff-ul medical.

Un meci de tipul Triple Threat pentru titlul United States între Bobby Lashley vs. Riddle vs. Keith Lee era programat pentru Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber de luna trecută, dar datorită celor întâmplate lui Lee, John Morrison a fost cel care l-a înlocuit.

Trebuie să remarcăm faptul că înainte să fie exclus din meci, oficialii voiau ca Lee să câștige centura United States.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages