Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Update despre statutul lui John Cena la WWE SummerSlam 2021

Astăzi, au apărut speculații despre faptul că, cariera lui John Cena la Hollywood ar putea avea un impact asupra planurilor WWE pentru el la SummerSlam în acest an, după ce s-a anunțat că va juca într-un nou film intitulat „Argylle”.

WWE speră ca John Cena să poată reveni în ring pentru al confrunta pe campionul Universal Roman Reigns în Main Event la Pay-Per-View-ul SummerSlam. Respectivul eveniment va avea loc sâmbătă, 21 august la Allegiant Stadium din Las Vegas.

Filmările pentru „Argylle” vor începe în Europa în august, data lansării urmând să fie dezvăluită anul următor. Astfel, filmările vor avea loc în acceași lună cu SummerSlam.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că încă nu se știe exact când va reveni Cena în WWE. Cu toate acestea, s-a menționat că John Cena nu va avea treabă cu filmul până după SummerSlam. Meltzer a mai spus: „Este posibil ca Cena să înceapă filmările după SummerSlam sau să le încheie înainte de eveniment. Poate că va avea și câteva zile libere.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages