WWE

Update despre statutul lui Jeff Hardy în WWE

Se pare că Jeff Hardy este aproape să revină la WWE TV după ce a fost absent din acțiune în ultimele câteva luni. PWInsider raportează că Jeff se va prezenta la Performance Center în Orlando săptămâna aceasta, astfel încât oficialii să-i poată verifica starea fizică înainte ca acesta să revină în ring. Jeff nu a mai fost văzut la WWE TV de aproape un an datorită unei accidentări la picior.

Contractul lui Jeff Hardy cu WWE va expira pe 1 martie, odată cu cel al fratelul său Matt. Cu toate acestea, se pare că oficialii vor mai pune ceva timp în acordul său, deoarece există o clauză în contractele lor pentru a compensa timpul pierdut datorită accidentărilor suferite. Pentru că Jeff a fost scos din acțiune în aprilie 2019, el ar putea fi „eliberat” până la începutul anului 2021, dacă dorește să plece în altă parte. Există posibilitatea ca Matt Hardy să plece în AEW, după ce contractul său expiră pe 1 martie 2020.

Pe lângă accidentarea sa, Jeff a avut și probleme cu legea. El este programat să se prezinte la tribunal pe 6 aprilie, la doar o zi după WrestleMania, pentru a-și rezolva problemele în dosarul DUI pentru care a fost arestat în octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !