Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Update despre statutul lui Cody Rhodes în WWE

Cody Rhodes nu și-a făcut încă debutul în WWE și, odată cu achiziționarea Ring Of Honor de către Tony Khan, s-a speculat că, probabil, discuțiile lui Rhodes cu WWE au eșuat și unii spun că el ar putea ajunge la conducerea ROH.

Se pare că Bodyslam.net a raportat că discuțiile dintre Cody Rhodes și WWE ”au eșuat” și că există posibilitatea de a fi adus înapoi în AEW. Cu toate acestea, Dave Meltzer a declarat pe forumul Wrestling Observer că acum două zile lucrurile erau pe ”drumul cel bun” în ceea ce privește revenirea lui Rhodes în WWE.

Iată ce a spus Meltzer pe forumul Wrestling Observer: ”Acum două zile Vince McMahon era încrezător cu privire la încheierea unui acord între cele două părți.”

În urmă cu câteva săptămâni, la RAW, au existat indicii în timpul segmentelor lui The Miz și Edge despre întoarcerea lui Cody Rhodes. Momentan, nu se știe când ar putea debuta acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages