Sustineti InRing.Ro
WWE

Update despre statutul lui Brock Lesnar in WWE

Fanii vor trebui să mai aștepte pentru a-l vedea pe Brock Lesnar din nou în WWE. Au existat speculații cu privire la un posibil meci între Lesnar vs. Campionul WWE Bobby Lashley la SummerSlam în acest an, deoarece numele lui Brock a fost menționat în timpul conturării card-ului de la SummerSlam.

Dave Meltzer a raportat recent că Lesnar vs. Lashley nu era planificat pentru SummerSlam și că unele persoane din WWE doreau să amâne revenirea lui Brock în companie pentru un meci cu Roman Reigns. Dacă oficialii ar merge în această direcție, atunci posibil înfruntarea celor doi va fi la WrestleMania.

Meltzer a menționat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, în ultima săptămână, nu a existat niciun acord pentru întoarcerea iminentă a lui „The Beast”.

Bineînțeles, planurile s-ar putea schimba dacă WWE va organiza un show în Arabia Saudită în această toamnă, așa cum s-a zvonit. De asemenea, este posibil ca Lesnar să lucreze la WrestleMania 38 anul viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages