Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre statusul lui Sasha Banks în WWE

Se pare că, fanii vor aștepta un pic mai mult până când o vor revedea pe Sasha Banks la WWE TV. Vă reamintim că, Banks și Bianca Belair au lipsit de la două house-show-uri consecutive la începutul acestei luni în Charlotte, NC și Columbia, SC datorită „circumstanțelor neprevăzute”. Sasha, trebuia să o înfrunte pe Bianca pentru titlul feminin din SmackDown la SummerSlam, dar nu s-a întâmplat asta, chiar dacă oficialii au promovat-o până în ultimul moment. Drept urmare, Belair s-a confruntat cu Becky Lynch, care a învins-o în mai puțin de un minut.

PWInsider raportează că fosta campioană feminină din brand-ul albastru nu a fost în backstage la show-ul de vinerea trecută. S-a menționat că dacă nu există o schimbare de ultim moment, ea nu se va întoarce săptămâna aceasta.

De asemenea, s-a mai spus că dacă totul merge bine, atunci Banks ar putea reveni la SmackDown-ul din 10 septembrie, care va avea loc în New York la Madison Square Garden.

Acest lucru nu este sigur, fiind luat în considerare doar pe plan intern. Încă nu se știe exact de ce Sasha Banks a fost scoasă de la WWE TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages