Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre starea de sănătate a superstarului WWE Big E

Superstarul WWE, Big E și-a ținut fanii la curent de când a suferit o fractură la gât în prima parte a acestui an. Într-o postare pe Twitter, el a precizat că vertebra C1 încă nu s-a sudat, dar va face mai multe radiografii când se împlinește un an (anul viitor) de când a suferit accidentarea. Big E a menționat, de asemenea, că nu trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale.

„Update! Vertebra C1 nu s-a osificat încă. Voi face mai multe radiografii la împlinirea unui an să vedem cum progresează. Vestea bună este că mă simt extraordinar și nu mai necesit intervenție chirurgicală.”

Vă reamintim că accidentarea lui Big E s-a produs când acesta a fost executat cu un belly-to-belly suplex de Ridge Holland în afara ring-ului, într-un episod din SmackDown. Doar o minune a făcut ca Big E să nu paralizeze sau chiar să moară.

Sperăm ca fostul campion WWE să se recupereze complet și să revină în ring!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages