Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre revenirea lui Sami Zayn

Teoretic, Sami Zayn este încă campion Intercontinental dacă stăm să ne gândim. Zayn nu a pierdut niciodată acest titlu, dar a fost forțat să renunțe la el.

Oficialii încearcă să îi convingă pe fanii că Sami s-a accidentat, dar este clar că nu s-a întâmplat acest lucru. Zayn nu s-a prezentat la locul de muncă după ce i s-a spus că nimeni nu își va pierde slujba dacă ar decide să nu participe la înregistrările show-urilor.

Conform Wrestling Observer Newsletter, turneul pentru titlul Intercontinental are legătură cu revenirea lui Sami Zayn la WWE TV. Este posibil ca Zayn să înceapă un feud cu cel care va câștiga respectivul turneu și implicit centura Intercontinentală.

Rămâne de văzut pentru cât timp va mai fi Sami Zayn absent din ring. Acest lucru ar putea însemna foarte multe. Participarea lui AJ Styles la acest turneu este, de asemenea, un lucru foarte interesant, care ar trebui să fie luat în considerare. Vom vedea cum se va rezolva toată această situație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages