WWEWWE RAW

Update despre planul WWE pentru Gable Steveson

Se pare că WWE pregătește debutul lui Gable Steveson chiar la cel mai important Pay-Per-View al companiei, WrestleMania care ajunge la ediția cu numărul 38.

Cea mai mare surpriză din Draft-ul acestui an a fost ”venirea” lui Steveson direct în Main Roster la RAW. Gable, a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE luna trecută, acord care îi permite să-și termine ultimul an de facultate la Universitatea din Minnesota, apărându-și în același timp titlul NCAA și pregătindu-se pentru cariera în compania lui Vince McMahon.

Acum, Wrestling Observer Newsletter raportează că oficialii doresc să-l prezinte pe medaliatul olimpic de aur la TV cândva în viitorul apropiat și apoi să-l facă să lucreze full-time după ce își termină facultatea în martie, anul viitor. Ideea ar fi ca Gable să aibă debutul la WrestleMania 38 în aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !