Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre planul pentru Brock Lesnar vs. Roman Reigns

Se pare că WWE ar fi planificat un alt meci între Brock Lesnar și campionul Universal Roman Reigns. Lesnar vs. Reigns va fi Main Event-ul Pay-Per-View-ului Crown Jewel din Arabia Saudită, joi, 21 octombrie 2021, însă Wrestling Observer Newsletter raportează că feud-ul dintre cei doi nu se va încheia aici.

De asemenea, se zvonește un meci între Brock și Roman la WrestleMania 38 anul viitor, dacă The Rock nu poate lucra la respectivul eveniment, deci posibil că înfruntarea de la Crown Jewel va avea un rematch în aprilie 2022.

Se așteaptă că ”Tribal Cheif” să-și păstreze titlul la Crown Jewel sau oficialii să pună centura pe ”The Beast” astfel încât feud-ul să poată ”reveni” la WrestleMania 38 în Dallas. În plus, feud-ul s-ar putea menține cu implicarea lui Paul Heyman, deoarece storyline-ul inică, că Heyman ”joacă la două capete”, deci încă nu se știe de-a cui parte este.

Nu se știe dacă Brock Lesnar se va întoarce la WWE TV înainte de Crown Jewel, dar la SmackDown-ul de săptămâna trecută a anunțat că este Free Agent.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages