Sustineti InRing.Ro
WWE

Update despre optimismul din WWE cu Paul ”Triple H” Levesque ca șef al echipei creative

Episodul RAW-ului din această săptămână a fost primul show de care Paul ”Triple H” Levesque a fost complet responsabil. Edițiile de săptămâna trecută, inclusiv Pay-Per-View-ul SummerSlam, a fost scris în mare parte de Vince McMahon înainte ca acesta să demisioneze din companie.

Înainte de începerea RAW-ului, s-a raportat că va fi o ”declarație” din partea noului regim, iar ceea ce au pregătit oficialii, a impresionat USA Network atât de mult încât prima oră a fost fără reclame. Au existat meciuri noi, mai multe, mize în joc și multe confruntări feminine.

Fightful Select realtează că până și persoanele care nu au participat la show păreau încântate de viitorul cu Hunter la conducere. După ce au discutat cu mai multe superstaruri, aceștia au indicat că optimismul s-a ”regenerat” acum că ”The Game” este șef al echipei creative.

Un superstar din NXT a spus că faptul că Dakota Kai a fost readusă în companie pentru a face parte din noul stable al lui Bayley este un semn grozav și le dă speranțe pentru viitor.

În plus, două superstaruri de top au declarat că au fost încântate să nu mai lupte cu același oponent în fiecare săptămână și speră că acest lucru va continua și pe viitor, deoarece este cosiderată o schimbare cheie. A existat multă pozitivitate în timpul show-ului cu privire la spot-urile pe care Ciampa și Mustafa Ali le-au avut pentru a putea arăta importanți.

Acesta este un lucru solid față de acum câteva săptămâni, iar după ce s-a vorbit cu multe talente, nimeni nu și-a exprimat îngrijorarea în cadrul roster-ului cu privire la faptul că Vince nu se mai află în echipa creativă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages