WWEWWE RAW

Update despre motivul pentru care Damian Priest a lipsit de la WWE TV

În timpul RAW-ului de seara trecută, Damian Priest a revenit în acțiune după ce a lipsit de la WWE TV timp de câteva săptămâni.

La RAW-ul din această săptămână, Priest a lucrat în meciul Battle Royal, fiind eliminat ultimul de către Riddle. Priest și-a încheiat feud-ul cu The Miz la WrestleMania:Backlash unde au avut un meci de tipul Zombie Lumberjack, ultimul pe care l-a avut până acum.

Săptămâna trecută am raportat faptul că Priest era în afara acțiunii datorită unei leziuni la spate care îl deranja încă de la WrestleMania 37 în luna aprilie.

PWInsider relatează că Damian Priest a lipsit de la WWE TV pentru că a avut anumite probleme personale. Oficialii sperau ca el să revină la timp pentru meciurile de calificare Money in the Bank, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Nu se știe care este planul pentru el la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank de luna viitoare și nici la SummerSlam în august.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !