Sustineti InRing.Ro
WWE

Update despre motivul pentru care Alexa Bliss lipsește de la WWE TV

Se pare că una dintre divele de top a WWE, care nu a fost în Dallas, Texas, pentru WrestleMania 38 este Alexa Bliss. Vă reamintim că Bliss nu a mai fost văzută la WWE TV de la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber.

PWInsider raportează că Alexa și logodnicul său, cântărețul Ryan Cabrera se pregătesc să se căsătorească în curând, acesta fiind motivul pentru care Bliss lipsește din ring. Cei doi urmează să se căsătorească în California, chiar astăzi sau mâine, într-o locație secretă, iar invitații vor fi informați despre acest aspect cu puțin timp înainte de ceremonie.

Vestea despre nunta lui Bliss cu Ryan nu este tocmai secretă, pentru că ei au evidențiat pe conturile de social media că ziua cea mai va fi foarte curând.

De asemenea, trebuie să remarcăm faptul că Alexa a spus pe rețelele de socializare că este pregătită să revină în acțiune și, după Chamber, și-a exprimat nedumerirea cu privire la utilizarea ei în WWE, astfel încât pregătirea nunții ar putea să nu fie singurul motiv al absenței sale probabil, fiind vorba și despre faptul că echipa creativă nu are nimic planificat pentru ea momentan.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages