Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre întoarcerea lui Drew McIntyre în ring

Deși Drew McIntyre se confruntă cu o accidentare la gât, el este pozitiv și vrea să facă orice este necesar pentru a se asigura că revine la timp pentru WrestleMania 38 care va avea loc în luna aprilie.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că McIntyre speră că se va putea întoarce până la respectivul eveniment. Iată ce a spus Meltzer despre acest subiect:

„A făcut terapie și decompresie la gât. El adoptă stilul lui John Cena de ședințe duble 6 zile pe săptămână și este destul de încrezător că va reveni la Mania.”

Ultimul meci al scoțianului a avut loc la Pay-Per-View-ul WWE Day 1, unde l-a învins pe Madcap Moss, doar pentru a fi scos printr-un angle în backstage după un atac din partea lui Moss și Happy Corbin. Fostul campion WWE avea probleme la gât de câteva luni, dar în cele din urmă le-a rezolvat.

Înainte ca Drew să fie scos de la WWE TV, oficialii aveau planuri importante pentru el, fiind programat să înceapă un feud cu campionul Universal Roman Reigns, cei doi urmând să aibă un meci la Royal Rumble. Prin urmare, Seth Rollins l-a înlocuit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages