Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Update despre interesul WWE de-al aduce înapoi pe Braun Strowman

WWE l-a concediat pe Adam Scherr aka Braun Strowman, deoarece acesta avea un contract de 1,2 milioane de dolari pe an, iar oficialii au recurs la reducerile bugetare. Strowman, nu a fost singurul concediat la acea vreme, Lana, având, de asemenea, un acord cu o sumă mare de bani. Spre deosebire de Lana, au apărut zvonuri conform cărora compania lui Vince McMahon ar fi interesată să-l readucă înapoi pe Braun, cu un salariu mai mic. Dacă într-adevăr așa ar fi fost, atunci s-ar fi întâmplat asta deja.

Strowman, a avut primul său meci după plecarea din WWE, la un Pay-Per-View independent împotriva lui EC3. În plus, sunt zvonuri că, Impact Wrestling dorește cu ardoare să-l semneze pe Braun. El a discutat și cu AEW, însă WWE nu prezintă niciun interes să re-semneze cu ”The Monster Among Men”.

RingsideNews, a aflat câte ceva despre zvonurile referitoare la o posibilă revenire a lui Braun Strowman în WWE. O sursă de încredere a spus că „WWE i-ar face o ofertă lui Strowman, el se va întoarce imediat”. Evident, asta nu s-a întâmplat.

S-a menționat că, „Nu există nicio ofertă și niciun interes pentru a-l readuce pe Braun în locul de unde a fost concediat”. Clauza sa non-compete de 90 de zile a expirat, așa că Adam Scherr, poate începe o nouă aventură în Pro Wrestling.

Cariera lui Scherr în Pro Wrestling nu s-a sfârșit încă, dar în acest moment nu se pune problema de o întoarcere la WWE. Acest lucru ar trebui să extermine numeroasele zvonuri care s-au intensificat în ultima perioadă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages