WWE

Update despre discuțiile dintre Cody Rhodes și WWE

În acest moment, Cody Rhodes este încă Free Agent și nu se știe unde și când va debuta. Într-o postare pentru F4W, Dave Meltzer a confirmat că negocierile cu Rhodes nu s-au finalizat și că există mai multe oferte pentru el. Meltzer nu a menționat care sunt respectivele oferte și dacă este încă posibil ca, Cody să revină în AEW, dar multe companii nu sunt dispuse să facă oferte similare din punct de vedere financiar cu cele ale WWE și AEW.

Meltzer a spus: ”Negocierile s-au oprit. Cody Rhodes are multe oferte. El trebuie să ia o decizie. WWE vrea ca decizia să fie luată cât mai curând din motive evidente. Mingea îi aparține fostului superstar AEW.”

La un moment dat, echipei creative a WWE i s-a spus să facă ceva pentru Cody la WrestleMania 38, dar acele planuri au fost puse ”în așteptare” săptămâna trecută și echipei creative i s-a transmis că statutul lui este incert. Dacă Rhodes semnează în cele din urmă cu WWE, există un superstar important în roster-ul RAW-ului care nu are un adversar la Mania așa că, teoretic, un meci între Cody vs. Seth Rollins este posibil pentru cel mai important eveniment anual al companiei lui Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !