Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre contractul lui Sami Zayn cu WWE

Acum câteva zile, InRing.ro a raportat faptul că, contractul lui Sami Zayn cu WWE va expira la sfârșitul acestui an. Acest lucru a dus la speculații că Zayn ar putea pleca din companie după prietenul său Kevin Owens în AEW. Vă reamintim că, acordul lui Owens cu WWE va expira pe 31 ianuarie 2022, dar nu se știe 100% sigur că părăsește compania lui Vince McMahon.

Se pare că, de fapt, contractul lui Sami, va expira în primăvara anului 2022, cu câteva luni mai târziu decât s-a raportat inițial.

Zayn, a spus într-un interviu cu Pat Laprade, că a semnat un contract pe 3 ani cu WWE după ce s-a operat la umăr în iunie 2018. Lucru care însemna că acordul său ar fi expirat deja, însă după cum a explicat Laprade, contractul lui Sami, a fost prelungit datorită perioadei în care a lipsit din ring. Prin urmare, acordul lui Zayn cu WWE ar expira cândva în luna martie sau la începutul lunii aprilie, anul viitor.

De asemenea, Laprade a menționat că, Zayn a lipsit 6 luni la începutul pandemiei Covid-19, dar nu i-a fost adăugat timp suplimentar în contract, deoarece oficialii le-au permis superstarurilor să rămână acasă fără a fi penalizați.

Așadar, Sami Zayn, ar putea deveni Free Agent la doar câteva luni după cel mai bun prieten al său, Kevin Owens. Dacă Owens semnează cu All Elite Wrestling, atunci ar putea debuta la Pay-Per-View-ul AEW Revolution în februarie. Zayn, ar putea avea o apariție la PPV-ul Double Or Nothing din Las Vegas în luna mai.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages