Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Update despre contractul lui Jeff Hardy cu WWE

Jeff Hardy a confirmat într-un interviu pentru BT Sport în septembrie anul trecut că a semnat un nou contract cu WWE. Acesta are stipulat în contract să poată folosi din nou melodia „No More Words” atunci când, compania va reveni la turneele evenimentelor live, care vor începe de luna viitoare.

În aprilie 2020, s-a raportat că mai avea de stat încă un an în companie datorită timpului supimentar adăugat în urma accidentărilor care l-au ținut în afara ring-ului. În ultimele luni, Hardy a fost folosit sporadic de către oficiali.

Fightful Select raportează că „pe tot parcursul anului, WWE a făcut modificări la mai multe contracte, iar acordul lui Jeff Hardy a fost restructurat, resemnat sau prelungit.” S-a menționat că, contractul lui Hardy va expira la sfârșitul anului 2022 sau la începutul anului 2023.

Hardy a fost văzut ultima dată în acțiune la un episod din RAW pe 14 iunie, unde a pierdut împotriva lui John Morrison înainte de a-l învinge pe Cedric Alexander.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages