WWEWWE SmackDown

Update despre accidentarea lui Sasha Banks

PWInsider, raportează că în WWE sunt discuții conform cărora Sasha Banks are o entorsă la picior. Această veste este cât se poate de bună, având în vedere situația gravă în care părea a fi Banks la Live Event-ul de weekend-ul trecut. Așa cum InRing.ro a raportat anterior, Sasha s-a accidentat în timpul unui meci împotriva lui Charlotte Flair la un house-show din Fayetteville, NC.

Banks, a fost executată cu un ”Backbreaker” de Flair, moment în care piciorul ei a ajuns într-o poziție incomodă. Sasha, nu a mai fost capabilă să se ridice iar meciul a fost oprit pentru a le permite antrenorilor să o verifice.

Sasha Banks, a fost ajutată de oficialii WWE pentru a merge în backstage. În timp ce accidentarea părea una serioasă care ar fi putut-o ține în afara acțiunii pentru ceva timp, Banks a postat ulterior pe Twitter că este bine. Cu toate acestea, nu se știe când va reveni în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !