Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Update despre accidentarea lui Drew McIntyre

Drew McIntyre, nu a mai fost văzut la TV de la Pay-Per-View-ul WWE Day 1, unde l-a învins pe Madcap Moss într-un meci individual, după care a fost scos în urma unui angle cu un atac brutal din partea lui Moss și Happy Corbin.

Scoțianul se confruntă cu o accidentare la gât. El a fost supus unor teste medicale pentru această problemă la Spitalul Presbyterian UPMC, unde a mai suferit intervenții chirurgicale în trecut.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că din păcate McIntyre va rata PPV-ul Royal Rumble pe 29 ianuarie. Cu toate acestea, este de așteptat ca fostul campion WWE să revină înainte de WrestleMania 38 în perioada 2-3 aprilie.

Înainte ca Drew să fie scos din acțiune datorită accidentării, oficialii aveau în plan ca el să fie următorul pretendent la titlul Universal al lui Roman Reigns.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages