Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Update despre accidentarea lui AJ Styles

După cum am raportat acum ceva timp în urmă, AJ Styles a suferit o accidentare în urma unui „spear” din partea lui Edge în meciul 30-Man Royal Rumble 2020. Styles s-a ales cu această accidentare datorită faptului că a aterizat în mod penibil pe umăr. Arbitrii aflați la marginea ring-ului au verificat starea lui AJ și au decis ca el să fie eliminat cât mai rapid.

În urma consultului în backstage de către medicii companiei, s-a constatat că AJ Styles și-a dezlocat umărul, după cum a raportat Dave Meltzer în cadrul Wrestling Observer Radio. Acest lucru înseamnă că „The Phenomenal One” are nevoie de timp liber și ar putea fi absent de la WrestleMania 36.

Meltzer a menționat că în ciuda acestui fapt, oficialii speră ca AJ Style să revină la timp pentru Mania. Vom reveni cu detalii despre starea de sănătate a lui Styles odată ce acestea vor fi disponibile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages