Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Update asupra card-ului pentru WWE Money in the Bank 2020

Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an va avea loc pe 10 mai. Evenimentul nu se va mai desfășura în Baltimore așa cum era planificat inițial, dar această pandemie nu îl poate opri pe Vince McMahon.

WWE are un concept total diferit pentru meciurile Ladder Money in the Bank de anul acesta. Ambele meciuri se vor ține la HQ-ul WWE din Stamford.

Un meci de tipul gauntlet va avea loc la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru a afla cine îl va înlocui pe Apollo Crews în meciul Men’s Money in the Bank.

Pe măsură ce ne apropiem mai mult de Pay-Per-View-ul Money in the Bank, lucrurile încep să se așeze. Ar mai putea exista schimbări, dar se pare că evenimentul a căpătat contur. Mai jos aveți update asupra card-ului de la respectivul show:

  • SmackDown Tag Team Championship Triple Threat Match: The New Day (c) vs. John Morrison & The Miz vs. Forgotten Sons
  • SmackDown Women’s Championship Match: Bayley (c) vs. Tamina Snuka
  • Men’s Money in the Bank Ladder Match: Daniel Bryan vs. Aleister Black vs. Rey Mysterio vs. King Corbin vs. Otis vs.?
  • Women’s Money in the Bank Ladder Match: Nia Jax vs. Asuka vs. Dana Broke vs. Shayna Baszler vs. Lacey Evans vs. Carmella
  • WWE Universal Championship Match: Braun Strowman (c) vs. Bray Wyatt
  • WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. Seth Rollins

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages