Sustineti InRing.Ro
WWE

Unele superstaruri din WWE sunt îngrijorate că își vor pierde poziția cu Paul ”Triple H” Levesque ca șef al echipei creative

Există mult optimism în rândul fanilor și al talentelor, acum că Paul ”Triple H” Levesque ocupă funcția de șef în echipa creativă a WWE. Cu toate acestea, s-ar putea ca nu toată lumea să gândească la fel.

Wrestleri precum Ciampa sunt programați să primească un push după ce nu au fost folosiți așa cum unii oficiali și-au dorit cât timp Vince McMahon era CEO. De asemenea, unele superstaruri nu vor primi push din partea lui Hunter, așa cum au primit de la Vince.

În timpul ediției Wrestling Observer de ieri, Dave Meltzer a precizat că persoanele din companie sunt conștiente de acest lucru:

„Am auzit că superstarurile din WWE sunt în general foarte pozitive. Există cu siguranță wrestleri care sunt îngrijorați că își vor pierde poziția, și vor fi unii care o vor face, pentru că ai viziune diferită cu privire la cine sunt cei mai buni. Nu toată lumea poate fi superstar de top.”

Omos a fost promovat masiv de către Vince datorită înălțimii sale, dar nu a fost utilizat la RAW-ul din această săptămână, ci a lucrat într-un meci la înregistrările show-ului Main Event împotriva lui Ezekiel înainte ca transmisiunea show-ului din brand-ul roșu (RAW) să înceapă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages