WWEWWE PPV

Unele Superstaruri au decis să intre în carantină înainte de WrestleMania 37

Suntem în săptămâna Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 iar WWE organizează mai multe show-uri pe lângă Mania, cum ar fi două nopți de NXT TakeOver: Stand & Deliver, precum și ceremonia Hall of Fame.

Întrucât WrestleMania este cel mai important eveniment anual al companiei, fanii vor participa la această ediție după prima dată în ultimul an în care au stat departe de arene. Prin urmare, unele superstaruri au decis să-și ia măsuri de precauție în ceea ce privește Covid-19.

Dave Meltzer a relatat în Daily Update de pe F4WOnline.com că, oficialii nu au emis niciun comunicat cu privire la regulile de carantină săptămâna aceasta. Chiar și așa, s-a afirmat că „există persoane care au ales să intre în carantină săptămâna aceasta, deoarece nu doresc să iasă pozitiv la testul pentru Covid-19.”

Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie 2021 pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida. Respectivul eveniment va fi difuzat pe WWE Network și Peacock.

Meciurile de top din prima seară sunt: Bobby Lashley vs. Drew McIntyre pentru titlul WWE și Sasha Banks vs. Bianca Belair pentru titlul feminin din SmackDown. În cea de-a doua seară meciurile de top vor fi: Asuka vs. Rhea Ripley pentru titlul feminin din RAW și un meci de tipul Triple Threat pentru titlul WWE Universal între Roman Reigns vs. Edge vs. Daniel Bryan.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !