Sustineti InRing.Ro
WWE

Unele persoane din WWE refuză să se vaccineze

A apărut un raport din partea lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter despre vaccinările din WWE. În timp ce compania se pregătește să călătorească din nou începând cu luna viitoare, oficialii vor ca toată lumea să fie vaccinată. Majoritate oamenilor din companie s-au vaccinat, dar există unii care refuză să facă acest lucru și spun că nu pot fi obligați.

Meltzer a spus: „Majoritatea oamenilor sunt vaccinați, dar există persoane atât în NXT, cât și în Main Roster, care au refuzat să facă vaccinul. Compania își dorește ca toată lumea să fie vaccinată, dar unii oameni nu acceptă și asta este. Cei drept, există un grup minoritar în NXT care este neimunizat și refuză să facă acest lucru spunând că nu pot fi obligați.”

De asemenea, câteva persoane din companie au spus că nu s-au vaccinați, dar intenționează să o facă până în iulie. Aceste persoane au mers pe principiul „așteptăm și vedem” pentru a vedea cum reacționează corpurile celor care au făcut vaccinul înaintea lor. Până acum, nu au existat reacții adverse și toți cei din WWE care s-au vaccinat sunt bine.

Pe de altă parte, sunt și alți oameni în cadrul companiei care nu s-au vaccinat și nici nu au de gând să o facă. O anumită persoană s-a protejat foarte bine în timpul pandemiei și a purtat întotdeauna mască, dar refuză vaccinul pentru că este de părere că nu poți știi dacă nu vor apărea reacții adverse peste câțiva ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages