Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Un veteran din Wrestling speră ca WWE să nu facă o greșeală uriașă cu un superstar care abia a revenit în companie

Braun Strowman a devastat mai multe superstaruri care i-au stat în cale de când a revenit în WWE pe parcursul unui episod al Monday Night RAW. De asemenea, el s-a ”distrat” cu The Alpha Academy (Chad Gable și Otis) la SmackDown-ul de săptămâna trecută.

În cea mai recentă ediție a ”The Wrestling Outlaws” marca Sportskeeda, Vince Russo a vorbit despre revenirea lui Strowman. Russo a spus că speră că ”The Monster Among Men” nu a fost adus înapoi pentru a fi ”hrana” lui Roman Reigns, lucru pe care îl consideră o greșeală majoră.

Fostul writer șef din WWE a menționat că Braun trebuie ”reconstruit” de la zero:

„De aceea l-au adus pe Braun Strowman înapoi? Ca să i-l dea lui Roman Reigns? Sper să nu, trebuie să fie ”reconstruit”. Trebuie să fie refăcut de la zero, pentru că știți cum lucrează, la fel cum știți ce planuri pot avea oficialii. Frate, au ocazia să aibă un nou început cu acest tip. Trebuie să fie fresh în tot ceea ce face de acum, dar dacă îi dai feud cu Reigns îl readuci exact acolo unde a fost.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages