Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Un titlu important își poate schimba deținătorul la WWE SummerSlam 2020

Cei din WWE au multe meciuri importante planificate pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, însă un meci major ar putea avea un final șocant pentru unii fani.

Drew McIntyre urmează să-și pună titlul WWE în joc împotriva lui Randy Orton. McIntyre încă nu s-a bucurat în adevăratul sens al cuvântului alături de fani, de când a câștigat centura la WrestleMania 36. WrestlingNews raportează că în backstage există discuții cum că Orton ar putea câștiga titlul la SummerSlam pe 23 august.

S-a menționat că, dacă Randy câștigă respectivul meci, o va face fără Ric Flair în colțul lui, deoarece Flair a fost scos de la WWE TV chiar de către „The Viper”.

Reign-ul lui McIntyre nu poate fi numit reign în adevăratul sens al cuvântului. Drew a deținut titlul într-o perioadă foarte incertă pentru WWE, întrucât trebuie găsite soluții pentru creșterea constantă a rating-ului.

Plasarea titlului WWE pe Randy Orton intră și ea în calcul pentru că Vince McMahon dorește să aibă meciuri majore la TV în această perioadă. Randy are o istorie mai mare în WWE decât McIntyre, așa că eventuala decizie care a fost luată are o justificare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages